sunnuntai 11. lokakuuta 2009

That's M E~

Ja tässä nyt siis huutelee blogin toinen pitäjä Hikaru, Blackie, Heikku... Onhan noita, mutta tossa nyt taitaa ollakki ne yleisimmät. :------)
~
Ja siis tuolta profiilistahan näkee muut mun tiedot enkä ole ihan varma alanko niitä siellä muuttelemaa vai kirjotanko ne ehkä joskus myöhemmin tänne.
~
Alotetaa vaikka nyt luonteesta niinku tuo Duffiki tais tehdä aiemmin. : D
Olen tälläi hiukka hiljanen (ainaki vieraassa seurassa ja välillä muutenki) ja joskus taas melkosen kovaääninen jos silel tuulelle satun. x) Ja siis oon kai ihan mukava tai ainaki koitan olla, mut eihän kaikkia voi miellyttää lols. >x)
~
Asun siis Lahdessa kerrostalossa äitini kanssa ja meillä on kissa. Saku. :3 (Kuulosti joltain 13-vuotiaan kirjeenvaihtoilmotukselta muutes... o.O X'D)

~
Harrastuksia multa löytyy sellasia kun piirtäminen, kirjottaminen, hiukset, pukeutuminen ja joskus (liian usein) laulaminen. :- ) Nii ja tietty tälläi yleinen hengailu ja silloin tällöin myös party party bilettäminen. 8-) Dataaminen kuuluu myöski noihin. : D
~
Pidän musiikista ja nyt olen alkanu innostua jostain kumman syystä myös matkailusta ja vieraiden maiden kulttuureista. Musiikkia siis kuuntelen päivittäin paljon ja kuolaan netistä esim. Pariisiin ja Japaniin liittyviä matkailuhommeleita tai muuten vaan kuvia. :'3
~
Tyyliini saan vaikutteita vähän sieltä sun täältä. x) Oikeestaa pukeudun vaatteisiin, jotka näyttää hyvältä ja niitä on kiva käyttää... Suosin kuitenkin jonkin verran "J-rock-tyyliä" (vai mikä ikinä onkaa. o.O ) ja hiukseni leikkaan itse. Lakkaa kuluu päivittäin paljon, koska laitan hiukseni lähes joka päivä. x3 Joitain vaate-ideoita olen saanut myös 80-luvun musiikista ja bändeiltä, joita kuuntelen melelläni. \, ,/ >x)


~
Yhyy en keksi enää mitää kerrottavaa. ;;_;; mut kysykää jos tulee jotai mielee ja me koitetaa saada tänen mahd. nopeesti jotai tekstiä tai sit muokkailen viel tätä jos tulee jotai mielee. :---- )
~
-Hikaru-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti